Onze logopediepraktijk is opgericht in 1997. Sinds 2007 is onze praktijk gevestigd aan de Adriaen Beyerkade te Utrecht. Tevens hebben wij een dependance in het gezondheidscentrum Prinsenhof, aan de Eykmanlaan 433 te Utrecht.

Onze praktijk is uitgegroeid tot een professionele, allround praktijk waar zowel kinderen als volwassenen met problemen op het gebied van spraak, taal, stem, adem, gehoor, eten, drinken en slikken onderzocht en behandeld kunnen worden. Alle logopedisten staan ingeschreven in het Basis- en/of Kwaliteitsregister voor Paramedici en zijn lid van de beroepsvereniging voor Logopedisten (NVLF). Uiteraard voldoen wij aan alle kwaliteitsnormen zoals die tegenwoordig gevraagd worden.

Ook in Soesterberg is een logopediepraktijk van ons gevestigd (zie lokaties).

De praktijk heeft de vrijwillige Kwaliteitstoets aangevraagd, ook wel Audit genoemd. Dit om te bekijken of wij de kwaliteit leveren die wij nastreven. Op 19 februari 2015 zijn de auditoren van auditbureau HCA in onze praktijk geweest.  Wij zijn trots om te vermelden dat wij de Audit met een 100% score positief hebben behaald.

Op 17 februari 2017 heeft de praktijk voor de tweede keer de vrijwillige kwaliteitstoets wederom met een 100% score behaald.

Aanmelden

Wilt u voor uw kind of voor u zelf een afspraak maken met een van onze logopedisten, dan kunt u ons bellen op telefoonnummer 030-2713144 of mailen naar tuinwijk@logopediegroep.nl.

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voor de intake en/of behandeling heeft u een verwijsbrief van de huisarts of een specialist nodig.

Voor de eerste afspraak neemt u mee:

  • verwijsbrief van huisarts of specialisme
  • geldig identiteitsbewijs
  • zorgverzekeringspas

Graag tot ziens in onze praktijk!